• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

De Koninklijke familie komt naar Zwolle

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 21 maart, 2016

Woensdag 27 april is het weer zover, Koningsdag! Op deze nationale feestdag ter ere van onze koning viert heel Nederland feest. Breng op deze speciale koningsdag een bezoekje aan Hanzestad Zwolle, want Zwolle pakt groots uit.

Dit jaar kunt u onze eigen Koning en Koningin welkom heten in Zwolle. Zij vieren samen met de prinsessen en leden van de koninklijke familie van 11.00 tot 13.00 het feestje mee in de binnenstad.

Presentatie van Zwolle?

Daarnaast zal Zwolle op eigentijdse wijze laten zien wat de historische stad en de krachtige economische regio te bieden hebben. Op het Rodetorenplein, het plein waar vroeger alle handel plaats vond, zal op deze Koninklijke dag een sportief festival te zien zijn. Vanaf dit plein zullen ZKH Willem Allexander en HKH Maxima in een sloep naar de Thorbeckegracht varen.

Spetterende muzikale afsluiting

Het spetterende en muzikale slotfeest zal tussen boekhandel Waanders in de Broeren en sterrenrestaurant de Librije op het Broerenkerkplein gehouden worden. Verschillende Zwolse artiesten zullen, onder aanvoering van Typhoon, hier voor een swingende afsluiting zorgen.

Onze boerencamping

Boerencamping het Varsenerveld is maar een half uurtje rijden vanaf de gezellige binnenstad van Zwolle.

Houdt u van fietsen dan is het een echte aanrader om de prachtige bosrijke omgeving tussen Ommen en Dalfsen mee te pakken. Er zijn een aantal mooie fietsroutes in het Vechtdal te vinden die u naar de Hanzestad Zwolle leiden.

Kom na een gezellige en feestelijke dag weer heerlijk tot rust op onze boerencamping middenin de vrije natuur van het prachtige Ommen. Geniet van de geur van het groen, het gemak van de ruimte en de rust van het boerderijleven.

Verblijft u rondom Koningsdag op onze boerencamping, in ons vakantiehuis ‘t Bakhuus of in onze knusse bed & breakfast op het Varsenerveld?

Wij hebben voor U een speciale Koningsdag-aanbieding bij een verblijf van 5 nachten een koninklijke-korting van 10%.