• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Kom wandelen tijdens het Vechtdal Wandelweekend

Kom wandelen tijdens het Vechtdal Wandelweekend

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 15 juni, 2016

Houdt u van wandelen? Dan kunt u uw hart ophalen tijdens het Vechtdal Wandelweekend op 24, 25 en 26 juni. Het weekend, dat een vervolg is op de succesvolle Wandelvierdaagse, zit boordevol mooie wandelingen door het Vechtdal. Of u nu een fanatieke wandelaar, een gezelschapswandelaar of een gezinswandelaar bent, er zijn routes voor iedereen. Optimaal genieten van dit weekend in het Vechtdal? Logeer dan op onze boerderijcamping!

Let op: dit wandelweekend vond plaats in 2016. Het was een eenmalig evenement. Het Vechtdal Wandelweekend zal in 2017 dus niet nog een keer plaatsvinden. 

Wandelroutes voor jong en oud

Het Vechtdal Wandelweekend bestaat uit drie dagen met op elke dag een unieke wandeling. Elke dag vertrekt de route uit een andere plaats, Dalfsen, Hardenberg en Ommen. U kunt kiezen uit wandelingen van 15, 25 en 40 kilometer. Gaat u meedoen aan de Vierdaagse van Nijmegen? Dan kunt u tijdens dit wandelweekend in het Vechtdal vast goede trainingswandelingen maken.

Wilt u samen met uw kinderen wandelen? Loop dan de speciale kinder- en gezinswandelroutes. Ga samen op zoek naar Knof de Pad, vind historische schatten of ontrafel samen met Perry Perkament geheimen in Ommen.

Overnachten in het Vechtdal

Of u nu in het Vechtdal woont of toeristisch te gast bent, iedereen kan meedoen aan het Wandelweekend. Helemaal leuk is het om te overnachten in het Vechtdal. Onze boerencamping ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal en dus bent u dichtbij alle drie de startpunten van de wandelroutes.

Als u niet aan het wandelen bent kunt u samen met de kinderen genieten op onze avontuurlijke camping. We gaan samen de koeien, dwerggeiten, konijnen, kippen en de pony voeren. Ook mogen de kinderen helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Heeft u nog niet genoeg gewandeld? Of wilt u de omgeving ook per fiets ontdekken? Bij ons krijgt u bij aankomst uitgebreide wandel- en fietsroutes.

Meer weten over camping Varsenerveld? Neem dan contact met ons op! U kunt ook direct online reserveren.