• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Spring het kampeerseizoen in op Boerderijcamping Het Varsenerveld!

Spring het kampeerseizoen in op Boerderijcamping Het Varsenerveld!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 22 maart, 2024

Het is tijd om de winter achter ons te laten en te ontwaken in de lente. Klaar voor een avontuur dat net zo mooi is als de bloesems van de bomen. Bij Boerderijcamping Het Varsenerveld, gelegen in het hart van het idyllische Overijsselse Vechtdal, zijn we er klaar voor! Op slechts drie kilometer afstand van het sfeervolle centrum van Ommen is onze camping de perfecte uitvalsbasis om de lente te vieren. Wil je het zelf ervaren? Kom dan op 6 april naar de Open Camping Dag 2024!

Terwijl de eerste zonnestralen onze camping in een gouden gloed zetten, ontwaakt ook de natuur op en rond Het Varsenerveld. De bloesem aan de bomen, het frisse, groene gras en onze koeien die voor het eerst na de winter weer dartelend de wei in gaan. Onze camping is er langzaamaan weer klaar voor!

De magie van het Vechtdal en Ommen

Onze camping is de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, fietsfanaten en wandelenthousiasten. En laten we het gezellige Ommen niet vergeten. Met zijn knusse centrum, waar terrasjes en ijssalons uitnodigen voor een genietmoment onder de eerste warme zonnestralen, biedt het stadje een perfecte gelegenheid om van de lente te genieten. We nodigen je daarom van harte uit op onze Camping!

Vier de lente mee op de Open Camping Dag 2024

Vier je de lente met ons mee? Kom dan langs op de Open Camping Dag op 6 april. Deze dag begint het landelijke kampeerseizoen en Boerderijcamping Het Varsenerveld staat klaar om dit samen met je te vieren. Het is een unieke kans om de sfeer te proeven, onze faciliteiten te verkennen en te genieten van de prachtige omgeving.

Laat je verleiden door de lente en start het kampeerseizoen op Boerderijcamping Het Varsenerveld. Ontdek de charme van het Vechtdal, de gastvrijheid van Ommen en beleef het buitenleven op zijn best. De lente wacht op je!