• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Nu af te halen: gratis nieuw boekje met Boerenfietsroutes!

Nu af te halen: gratis nieuw boekje met Boerenfietsroutes!

Categorie: Omgeving | Geplaatst op: 31 maart, 2017

Nu we zo via het voorjaar weer richting de zomer gaan, wordt het steeds heerlijker om leuke fietsroutes te gaan afleggen. Zoekt u nog inspiratie voor mooie routes door het Vechtdal? Haal dan het nieuwe boekje op van De Boer als Gastheer bij The Read Shop of Intertoys in Ommen. Uiteraard kunt u ook zo'n leuk gratis routeboekje bij ons rustpunt ophalen. De koffie en/of thee staat klaar.

boerenfietroutesDe Boer als Gastheer is een vereniging van achttien boeren die allemaal wonen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Al deze boeren stellen hun bedrijven open voor het publiek en dat doen ze allemaal op hun eigen manier. Iedere boerderij is daarom leuk om te bezoeken. Onze boerderijcamping Het Varsenerveld is één van die bedrijven en ook wij staan in het leuke boekje met de boerenfietsroutes. In het nieuwe boekje staan alle achttien boerderijen die lid zijn van de vereniging De Boer als Gastheer. Zij geven tips over de omgeving en ook staan er vier fietsroutes in het boekje die per omgeving langs alle boerderijen leiden.

Boerderij verwendagen

Dit jaar organiseren de boeren de Boerderij Verwendagen. Drie hele gezellige dagen in juli en augustus. Op elke dag komt één van de boerenfietsroutes aan bod. Fiets de prachtige route en laat je de gehele dag verwennen en verrassen met streekproducten en bijzondere boerenactiviteiten. Koop bij de start van de fietsroute een knapzak vol met boerenmunten en lever ze in bij deelnemende boerderijen. Geniet van heerlijke proeverijen, bijzondere activiteiten en lekkere pannenkoeken die je zelf kan bakken!

De verwendagen vinden plaats op dinsdag 18 juli, donderdag 3 augustus en dinsdag 8 augustus. Wilt u meer informatie over deze verwendagen? Ga dan naar www.deboeralsgastheer.nl. Hier vindt u informatie over de prijzen, de programma’s bij de boeren en de muntenwaarde. U krijgt ook een gratis boeren-goodiebag!