• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Goedkoop kamperen: 11-dagen-weg-aanbieding!

Goedkoop kamperen: 11-dagen-weg-aanbieding!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 8 april, 2019

Lekker een paar dagen goedkoop kamperen? Boek nu een kampeerplaats op onze avontuurlijke boerderijcamping met onze 11-dagen-weg-aanbieding. 11 dagen kamperen van €209 voor €165! Maar liefst 21% korting. U komt aan op een maandag en vertrekt - na anderhalve week genieten - weer op vrijdag. De kortingsperiodes wisselen regelmatig en zijn snel volgeboekt: wees er dus snel bij!

Goedkoop kamperen: 11-dagen-weg-aanbieding

Goedkoop kamperen met onze 11-dagen-weg-aanbieding. De aanbieding geldt momenteel op de volgende data:

  • 19 tot 30 augustus
  • 26 augustus tot 6 september

Let op: Het bedrag is exclusief toeristenbelasting. Deze korting is niet te combineren met andere kortingen. De korting voor NKC-leden en SVR-donateurs vervalt.

Boerderijcamping

De boerderijcamping het Varsenerveld ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Alle kampeerplekken liggen rondom de boerderij van boer Hendrik-Jan en boerin Gezina. Er zijn drie mooie velden waarvan er twee zijn met natuurlijke schaduw van de bomen. Op de boerderijcamping is plek voor 25 tenten, caravans of campers. De plekken zijn ruim opgezet en bieden wijds uitzicht over de boerderij. Elke plek is voorzien van elektra (6A). Het toiletgebouw is verwarmd en van alle gemakken voorzien. Voor de warm water douches heeft u geen muntjes nodig. Daarnaast hebben wij gratis WiFi op de gehele camping.

Bekijk de plattegrond voor een goed beeld van onze camping.

Reserveren

Onze kampeerplekken zijn erg geliefd. Maak daarom snel gebruik van deze tijdelijke aanbieding en reserveer snel.