• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Logeer tijdens de Fietsvierdaagse in ons vakantiehuis

Logeer tijdens de Fietsvierdaagse in ons vakantiehuis

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 17 augustus, 2016

Houdt u van fietsen? Dan kunt u uw hart ophalen in het Overijsselse Vechtdal. Fietsen langs de Vecht, door de groene bossen of over prachtige heide, deze omgeving heeft het allemaal. Vanaf dinsdag 6 september tot en met vrijdag 9 september vindt de jaarlijkse ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse weer plaats. Een fantastisch evenement om de prachtige omgeving te ontdekken. Zoekt u nog een slaapplaats? Onze vakantiewoning ’t Bakhuus is nog vrij!

De ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse van 6 t/m 9 september dit jaar heeft een geheel eigen sfeer en uitstraling. U fietst vier dagen prachtige routes door het Overijsselse Vechtdal. De routes zijn goed te fietsen. Zowel qua paden als bewegwijzering. Ook is er een beschrijving beschikbaar van de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken.

Overnachten tijdens de fietsvierdaagse

Wilt u uw deelname aan de fietsvierdaagse in het Vechtdal combineren met overnachtingen in de buurt? Denk dan eens aan ons vakantiehuis ’t Bakhuus. Dit unieke huisje heeft drie slaapkamers, centrale verwarming, radio en televisie, kindermeubilair, terrasmeubelen, eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. De keuken is volledig ingericht en de woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek. Ook is er een eigen bergruimte waar u uw fietsen kunt plaatsen.

Slapen in ’t Bakhuus (in algemeen beschaafd Nederlands: het bakhuis) is heel bijzonder. Een bakhuisje was vroeger namelijk een bijgebouw van een boerderij of landhuis waarin brood en koek gebakken werd. In het bakhuis stond de bakoven van het gezin. Tegenwoordig zijn de bakhuisjes vaak van het erf verdwenen en daarom is het extra bijzonder dat hij nog wel op ons erf staat.

Bekijk hier de foto’s van het huisje.

Wilt u tijdens de Fietsvierdaagse in ’t Bakhuus verblijven? Reserveer direct!

Liever kamperen?

Verblijft u liever in uw eigen tent, caravan of camper tijdens de Fietsvierdaagse? Ook dan bieden wij voldoende plek. Onze Boerderijcamping Varsenerveld is een prachtige rustige camping middenin het prachtige Vechtdal. Benieuwd of er nog plek is tijdens de fietsvierdaagse? Neem contact op of reserveer direct!