• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Er kan weer geboekt worden voor 2022!

Er kan weer geboekt worden voor 2022!

Categorie: Handig | Geplaatst op: 1 februari, 2022

De coronapandemie duurt nu alweer bijna 2 jaar. We moesten veel thuiszitten, maar toch hebben we vorig jaar zomer veel gasten mogen ontvangen. Uiteraard met de nodige maatregelen, maar het was heerlijk om mensen te laten genieten van het mooie Ommen in het Vechtdal. Bent u het binnen zitten ook een beetje zat en wilt u dit voorjaar of in de zomer lekker naar buiten en genieten van de natuur? Dan is dit een goed moment om alvast uw vakantie te boeken op onze boerderijcamping.

Vanaf 15 maart kunt u weer genieten van de rust, gastvrijheid en de natuur die Boerderijcamping het Varsenerveld te bieden heeft. U kunt kampeerplaatsen boeken voor uw tent, caravan of camper, maar u kunt ook overnachten in onze trekkershut of het vakantiehuis.

Kamperen bij de boer

Kamperen op onze boerderijcamping is voor (klein)kinderen een groot avontuur. De kleintjes mogen vier keer per week mee met boer Hendrik-Jan om de dieren te voeren. Of ze mogen helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Als de dieren even rust hebben kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin met grote zandbak. Ook zijn er skelters en steppen waarmee ze op ons erf vrij mogen spelen. Met de WiFi via het glasvezelnetwerk heb je op de hele camping goede verbinding. Dankzij het laadstation voor elektrische voertuigen kunt u uw eigen auto altijd opladen, maar ook familie of vrienden die op bezoek komen om te genieten van het platteland van Ommen kunnen hun elektrische auto’s bij ons opladen.

Boerderijcamping

Op boerencamping Het Varsenerveld is plek voor 25 tenten of caravans en hebben we 10 camperplaatsen. Die plekken zijn ruim opgezet en bieden wijds uitzicht over de boerderij. Elke plek is daarnaast voorzien van elektra (10A). Het toiletgebouw is verwarmd en van alle luxe voorzien. Voor de warm water douches heeft u geen muntjes nodig.

Meer informatie of direct reserveren? Klik hier! Weten wat de kosten zijn? Bekijk onze prijslijst!

Trekkershut

Wilt u wel kamperen bij de boer, maar niet verblijven in een tent, caravan of camper? Geniet dan van de heerlijke rust en gastvrijheid in ons knusse trekkershut. Doordat u gebruik maakt van het verwarmde toiletgebouw heeft u wel dat echte campinggevoel, maar met een heerlijk bed. Wij hebben diverse zitjes op het erf. Zo heeft u altijd een fijn plekje om te genieten van een kop koffie. De trekkershut biedt plaats aan twee tot vier personen.

Meer informatie of direct reserveren? Klik hier! Weten wat de kosten zijn? Bekijk onze prijslijst!

VerandaVakantiehuis

Wilt u graag eens logeren bij de boer op een boerencamping, maar ziet u het niet zitten om in een camper, caravan of tent te verblijven? Dan kunt u verblijven in ons sfeervolle vakantiehuisje. Het vakantiehuis staat los van de boerderij en beschikt over een eigen bergruimte. U heeft ook een eigen beschutte veranda met volop zon. Het huis is geschikt voor twee tot vier personen en is van alle gemakken voorzien.

Meer informatie of direct reserveren? Klik hier! Weten wat de kosten zijn? Bekijk onze prijslijst!

COVID-19 maatregelen

Wij houden ons aan de regels van het RIVM, zodat iedereen met een veilig gevoel kan kamperen. Dit houdt wel in dat we flexibel moeten zijn en er in de door uw geboekte periode wellicht andere regels gelden dan op dit moment gelden. Wij vinden het belangrijk dat u hier ook zorgvuldig mee omgaat, zodat iedereen een onbezorgde, veilige vakantie heeft.