• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Er even tussenuit? Boek ons vakantiehuis!

Er even tussenuit? Boek ons vakantiehuis!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 11 maart, 2017

Heeft u zin om even weg te gaan in April? Deze voorjaarsmaand leent zich perfect voor een korte vakantie. Op onze boerencamping staat het knusse vakantiehuis 't Bakhuus. Dit vakantiehuisje staat op ons erf maar staat wel los van de boerderij. Ook heeft u een eigen beschutte, maar zonnige tuin.

Als u er even tussenuit wilt dit jaar is een vakantie in ons vakantiehuis ’t Bakhuus heerlijk. De vakantiewoning staat op boerderijcamping Het Varsenerveld in het prachtige Vechtdal. Er zijn drie slaapkamers zodat de woning ruimte biedt aan maximaal zes personen. ’t Bakhuus heeft een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel.

terras vakantiewoning boerderijcampingDe vakantiewoning ’t Bakhuus is een bijzonder gebouw. In algemeen beschaafd Nederlands betekent ’t Bakhuus: Het Bakhuis. Een bakhuis was vroeger een bijgebouw van een boerderij of landhuis waar het brood en koek gebakken werd. In het bakhuisje stond de bakoven van het gezin. Tegenwoordig zie je bijna geen bakhuisjes meer, daarom is het zo uniek dat deze er nog staat. En u kunt er nog in logeren ook!

Wilt u meer weten over het vakantiehuis? Lees hier meer over de faciliteiten.

Prachtige omgeving

Het vakantiehuis staat middenin het mooie Vechtdal. Het Vechtdal in Overijssel heeft van alles te bieden. Zo zijn er mooie groene bossen, uitgestrekte heidevelden en prachtige vergezichten langs de oevers van de rivier de Vecht. Vanuit de vakantiewoning stapt u zo de verschillende wandelpaden op. Of ga erop uit per fiets.

Reserveer het vakantiehuis nu!

De vakantiewoning is in de komende maanden nog verschillende weken beschikbaar! Wilt u er even tussenuit? Boek dan dus snel als u verzekerd wilt van overnachtingsplek zijn een fijne vakantie in het Vechtdal.

Bekijk beschikbaarheid