• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Doneer in onze spaarkoe voor het Ronald McDonald Huis

Doneer in onze spaarkoe voor het Ronald McDonald Huis

Categorie: De boerderij | Geplaatst op: 31 oktober, 2018

Heeft u die mooie beschilderde spaarkoe al eens zien staan bij de receptie op onze camping? Via deze spaarpot sparen we jaarlijks een bedrag bij elkaar voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Zodat kinderen die in het ziekenhuis liggen toch hun ouders, broertjes, zusjes en opa's en oma's dichtbij hebben!

Het liefst zien we natuurlijk alle kinderen vrolijk rondrennen of fietsen op het erf van onze boerderijcamping. Maar helaas zijn er ook kinderen voor wie dit niet mogelijk is, omdat ze in het ziekenhuis liggen. Weg van hun ouders, broertjes, zusjes en vriendjes. Terwijl zij hen op zo’n moment juist meer dan ooit nodig hebben!

Ronald McDonald huis

Om mogelijk te maken dat deze zieke kinderen toch een nachtzoen krijgen van hun papa en mama bestaan er Ronald McDonald huizen. Zoals het Ronald McDonald Huis in Zwolle. In dit huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Hierdoor zijn ze toch dichtbij hun kind. Daarbij halen ouders veel steun uit andere ouders in het huis die in een vergelijkbare situatie zitten.

Ronald McDonald Breakfastclub Zwolle

Het Ronald McDonald Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is dan ook volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Boerderijcamping Het Varsenerveld steunt het Huis via de Ronald McDonald Breakfastclub Zwolle. Dit is een netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Zwolle en omgeving, waarvan Jan, de broer van Gezina, voorzitter is. De opbrengst van deze netwerkclub komt geheel ten goede van het McDonalds Huis in Zwolle.

Spaarkoe voor het Ronald McDonald Huis

Naast onze bijdrage sparen ook de campinggasten mee, via een donatie in de spaarpot bij de receptie. Het afgelopen seizoen is er 610 euro binnengehaald. Een mooi bedrag waarmee mogelijk wordt gemaakt dat heel wat ouders, broertjes en zusjes in het huis logeren. Iets waar we heel blij mee zijn, want een ziek kind heeft gewoon zijn ouders nodig.

Doneer ook!

Wilt u ook een donatie doen? Dit kan via de spaarkoe op onze camping. Of word donateur via de website van het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Hier vindt u ook meer informatie over deze stichting en het huis.