• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

De vakantie is nu echt losgebarsten op onze boerderijcamping!

De vakantie is nu echt losgebarsten op onze boerderijcamping!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 22 juli, 2020

De aanloop naar het hoogseizoen was voor ons, net als voor zoveel ondernemers, anders dan normaal. Met een beetje vertraging en in goede gezondheid mochten we een maand geleden dan toch volledig open. Met een camping die volledig 'coronaproof' is en een agenda die al snel helemaal volstroomde met reserveringen, gaat het hoogseizoen nu eindelijk van start. De sfeer is weer als vanouds en we kijken dan ook met plezier uit naar de aankomende weken.

Nederland ontdekt Nederland

Door het coronavirus gaan Nederlanders massaal op vakantie in eigen land. Dat hebben wij ook gemerkt! De afgelopen maand stond de telefoon roodgloeiend en stroomde de reserveringen met een razend tempo binnen. Voor Nederland, Overijssel en Ommen een kans om weer eens aan te tonen dat de mooiste plekken ook in eigen land te vinden zijn. De gasten die voor het eerst in het Vechtdal op vakantie zijn raken altijd spontaan verliefd op de prachtige natuur, de uitgestrekte wandel- en fietspaden en het idyllische Ommen. En we zien dan ook dat onze gasten blijven terugkomen naar Het Vechtdal en onze boerderijcamping.

Ontdek de omgeving met Visit Oost!

Om de omgeving nog beter uit te lichten heeft Visit Oost een speciale pagina aangemaakt die laat zien wat er in een straal van 10km rondom Boerderij Camping Het Varsenerveld te doen is. Op de pagina vind je wandel- en fietsroutes, prachtige locaties, een evenementenagenda en tips over de regio. Klik op de button onder het menu rechts om naar de handige pagina te gaan. Lees je deze pagina op mobiel kijk dan onderaan deze pagina voor de button van Visit Oost.

Wees op tijd en vier de nazomer in Het Vechtdal

Zoals gezegd gaat het snel met de reserveringen, op wat laatste plekken na staat de camping de aankomende weken vol. Ook voor de trekkershut en het vakantiehuis is veel animo. Dus ben je niet gebonden aan de bouwvak of schoolvakanties, dan raden we je aan om lekker te komen genieten van de nazomer. Voor de maanden september en oktober hebben we nog genoeg ruimte op onze camping en laten we eerlijk zijn: de nazomer is al jaren heerlijk zonnig. Alle reden dus om de camper, caravan of tent weer eens in Het Vechtdal te zetten!

Zorg dus dat je er op tijd bij bent en reserveer direct je plek op onze boerderijcamping!