• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Campers en caravans weer van harte welkom!

Campers en caravans weer van harte welkom!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 24 april, 2020

Wij zijn blij dat de regels vanuit de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio IJsselland iets zijn versoepeld. Wij mogen daarom nu weer campers en caravans ontvangen en dat vinden wij heel erg fijn! De camping begint echt tot leven te komen en dat is een prachtig gezicht. We gaan wel samen door met de corona-aanpak in Nederland. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven (vooral als u ziek bent), afstand houden - alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren - blijven ook bij ons van kracht. Toch is er nu ruimte voor versoepeling voor (het gebruik van) stortplaatsen.

Soepelere regels Veiligheidsregio IJsselland

Houd 1,5 meter afstand, was vaker uw handen en blijf zoveel mogelijk thuis. Dit blijven de belangrijkste maatregelen die iedereen zelf kan nemen om het coronavirus onder controle te krijgen. Maar als de zon schijnt willen mensen er natuurlijk graag op uit met de camper of caravan.

Camper en caravan

Met de camper of de caravan op pad blijft in deze coronatijd mogelijk, mits het gaat om huishoudens: personen die wonen in één huis. Ook een voorwaarde is dat er in de camper of in de caravan een eigen badkamer/douche en toilet aanwezig is. Chemische toiletten mogen met ingang van vrijdag 24 april weer op de stortplaats van het boerenerf worden geleegd.

Wij zijn erg blij

Ondanks dat we er nog niet zijn en we natuurlijk het liefst de camping ‘gewoon’ open hebben, zijn we erg blij met de versoepeling en hopen dit snel met u als gasten te mogen delen. Dat doet ons goed! Op de boerderij spelen de geitjes al samen en is het eerste kalfje geboren. De natuur is prachtig met dit weer en we genieten hier dan ook volop van. Wij hopen dat wij binnenkort met u, als campinggast, mogen delen hoe mooi de natuur in het Vechtdal nu is.

Reserveer uw campingplaats hier (liefst online)!
Wilt u meer informatie over de maatregelen of heeft u een andere vraag? U kunt ons bereiken via mobiel of WhatsApp op nummer 0621983895