• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Een actieve, maar toch ontspannen zomervakantie bij Boerderijcamping Het Varsenerveld!

Een actieve, maar toch ontspannen zomervakantie bij Boerderijcamping Het Varsenerveld!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 26 juli, 2023

De zomer is officieel begonnen en bij Boerderijcamping Het Varsenerveld zijn wij er helemaal klaar voor om je een onvergetelijke zomervakantie te bezorgen. In de maanden juli en augustus kun je genieten van de prachtige omgeving van het Vechtdal, waar ontspanning en plezier samenkomen.

Heerlijk genieten in Het Vechtdal

Het Vechtdal is een plek waar je volop geniet van de natuurlijke schoonheid om je heen. Onze boerderijcamping biedt de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. Maar naast de rust biedt deze omgeving in juli en augustus ook talloze activiteiten en evenementen voor het hele gezin. In de nabijgelegen stad Zwolle vinden er verschillende culturele en culinaire festivals plaats waar je heerlijk eten, livemuziek en een gezellige sfeer tegenkomt.

Ook is er De Ommer Bissingh, een groots zomerevenement in Ommen, dat garant staat voor plezier voor jong en oud. Cultuur- en natuurliefhebbers kunnen ondertussen hun hart ophalen bij een bezoek aan een van de indrukwekkende kastelen in de omgeving of een stevige wandeling of fietstocht door het bos.

Een camping midden in de natuur

Voor gezinnen is het Vechtdal één groot speelparadijs. Heerlijk spelen in de natuur, met één van de vele speeltuinen waar kinderen zich volop kunnen uitleven. Daarnaast zijn er ook verschillende indoor speeltuinen en zwembaden waar zij zich uitstekend zullen vermaken. En op zonnige dagen is het natuurlijk heerlijk vertoeven met boottochtjes en waterplezier op en aan de Vecht rondom Ommen.

Boek nu jouw verblijf op Het Varsenerveld

Wil je de zomervakantie doorbrengen op Boerderijcamping Het Varsenerveld? Wacht dan niet langer en reserveer jouw plekje op onze gezellige boerencamping in Ommen vandaag nog. Onze ruime kampeerplaatsen en uitstekende voorzieningen staan garant voor een comfortabel verblijf.

Klik hier om direct een reservering te maken. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en je een onvergetelijke zomervakantie te bezorgen in het prachtige Ommen!