• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Het Varsenerveld Rustpunt: even uitrusten tijdens uw wandel- of fietstocht!

Het Varsenerveld Rustpunt: even uitrusten tijdens uw wandel- of fietstocht!

Categorie: De boerderij | Geplaatst op: 17 mei, 2017

Bent u aan het fietsen of wandelen in het Vechtdal? Dan vindt u verschillende Rustpunten aan de route. Deze punten zijn herkenbaar aan de Rustpuntborden en ze liggen vaak op een particulier erf met of zonder agrarische bestemming. Boerderijcamping Het Varsenerveld is ook zo'n officieel Rustpunt. Kom ontdekken wat er gebeurt op de boerderij terwijl u geniet van een heerlijk bakje koffie of thee in de gezellige receptie. Bij mooi weer kunt u uiteraard ook buiten zitten!

Het Varsenerveld Rustpunt op onze boerderij is een heerlijke zonnige plek waar alle fietsers en wandelaars die ons punt passeren welkom zijn. Er staat altijd koffie en thee klaar en u kunt er een gezellig praatje maken op onze boerderij. Daarnaast kunt u bij ons ook gebruik maken van het toilet. Ook laten wij u graag zien wat er allemaal op onze boerderij gebeurt. Een fantastische plek om even op adem te komen tijdens uw wandel- of fietstocht.

De stichting Rustpunt heeft een mooie missie: ze willen op bestaande erven langs routestructuren in het buitengebied laagdrempelige voorzieningen aanbrengen waar deze niet aanwezig zijn en deze in stand houden. Meestal zijn de Rustpunten ingericht bij bebouwing (een boerderij of landhuis) en bieden ze de wandelaars en fietsers een plek om even op adem te komen, een kopje koffie te drinken en eventueel een elektrische fiets op te laden. Inmiddels zijn der bijna 500 rustpunten actief in Overijssel, Groningen, Laag Holland (NH), de Achterhoek en op de Veluwe.

Neem een kijkje op ons erf

Bij veel van de Rustpunten worden voorbijgangers uitgenodigd om een kijkje te nemen op het erf. Zo ook bij het Varsenerveld Rustpunt op onze boerderijcamping. We laten onze dieren en ons land graag zien aan geïnteresseerden. Ook vinden we het leuk om onze camping te laten zien. Misschien vindt u het wel leuk om bij ons te blijven logeren! Naast de campingplaatsen verhuren we ook een B&B en een vakantiehuisje.