• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Peter en Anneke: “Ons plekje is geweldig!”

Peter en Anneke: “Ons plekje is geweldig!”

Categorie: Reviews | Geplaatst op: 11 augustus, 2017

Peter en Anneke uit Heerhugowaard staan nu voor het tweede jaar op de boerencamping Het Varsenerveld. Ze staan op een geweldige plek: helemaal aan het einde van het veldje waar slechts een prikkeldraadje ze scheidt van de grazende koeien in de wei. Vorig jaar waren ze zo enthousiast over deze plek dat ze direct boekten voor dit jaar, en dan natuurlijk op dezelfde plek!

Peter vertelt: “We hebben de camping via de website van SVR gevonden. Op de website van Het Varsenerveld stond dat je ook contact mocht opnemen via Whatsapp. Handig! Ik stelde een aantal vragen aan Gezina en al snel besloten we te boeken. Dat eerste jaar beviel erg goed. Het onthaal op de camping is goed. Gezina is heel vriendelijk en heeft altijd tijd voor een praatje.”

Met je wc-rol over de camping

“Als we dan toch een minpuntje over vorig jaar mogen noemen gaat het over toiletpapier”, gaat Peter verder. “Voor veel mensen misschien niet zo belangrijk, maar voor ons wel. Vorig jaar moest je nog met je toiletrol over de camping naar het toiletgebouw. Gelukkig is er sinds dit jaar wel toiletpapier in het gebouw aanwezig. Dat vinden wij echt heel prettig. Het is een luxe die je gelukkig op steeds meer campings ziet!”

Peter en Anneke genieten van een welverdiende ‘uitrust-vakantie’ op de boerencamping Het Varsenerveld. Anneke: “We maken mooie fietstochtjes in de omgeving en we bezoeken Ommen, maar we doen vooral rustig aan. En waar lukt dat nu beter dan op zo’n heerlijk rustige camping als deze. We raden de camping zeker aan bij anderen. Het is hier heerlijk en de sfeer is zo gemoedelijk!”

“Vorig jaar kregen we bij ons vertrek keurig de factuur overhandigd. Gezina zei dat we die maar moesten betalen als we thuis waren. Heel fijn dat vertrouwen! Dan heb je een prachtige vakantie gehad en dan heb je er nog niet eens voor betaald. Dat kunnen we echt waarderen”, sluit Peter af.