• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Let op! N340 van 6 tot en met 30 augustus afgesloten

Let op! N340 van 6 tot en met 30 augustus afgesloten

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 23 juli, 2021

Zoals we in onze vorige blog al aangegeven hebben wordt er druk gewerkt aan de Vechtdalverbinding (N340, N48 en N377). Uiteindelijk een mooie verandering die ervoor zorgt dat de weg beter en veiliger wordt, maar voor nu levert het wel wat ongemak op. Van 6 tot en met 30 augustus is dat ongemak nog wat groter, want de N340 (Van Zwolle naar Ommen) gaat dicht. In deze blog leggen we je graag uit hoe je onze camping tijdens die periode het beste kan bereiken.

De N340 gaat van Zwolle tot Ommen volledig dicht. Dit wordt gedaan zodat de werkzaamheden onbelemmerd en in een kortere tijd gedaan kunnen worden. Dit gebeurt tijdens de bouwvak, omdat het werkverkeer dan veel minder zal zijn. Voor ons in het hoogseizoen een beetje onhandig, maar natuurlijk volkomen begrijpelijk.

Hoe moet je dan wel rijden?

Voor mensen die vanuit de richting Zwolle naar onze camping wil komen zijn er twee opties: Je kunt vanuit Zwolle de N35 nemen, om vervolgens bij Raalte linksaf te slaan naar de N348. Ook kun je vanaf de A28 de N377 (afslag 22, Nieuwleusen) nemen richting Balkbrug. Vlak na Balkbrug kun je vervolgens rechtsaf om de N48 naar Ommen nemen. Van beide kanten is het vervolgens handig via de afrit Balkerweg R101/N347 naar de camping navigeren. Dit is de afrit die we je ook na de wegwerkzaamheden vanuit alle richtingen aanraden om te nemen.

 

Geen ontheffing voor de parallelweg

Zowel op weg naar onze camping, als tijdens het verblijf op onze camping geldt dat je geen ontheffing hebt om alsnog de parallelweg langs de N340 te nemen. De overige wegen rondom de camping zijn wel gewoon bereikbaar, maar voor vrijwel alle bestemmingen raden we je aan via de Balkerweg te rijden.

Vragen voordat je vertrekt? Stuur een mailtje!

Mocht na deze uitleg nog met wat vragen zitten dan helpen we je graag, stuur je vraag dan naar: boerderijcamping@varsenenerveld.nl