• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Michael en Annerieke: “Fantastisch voor de kinderen”

Michael en Annerieke: “Fantastisch voor de kinderen”

Categorie: Reviews | Geplaatst op: 25 augustus, 2017

Michael en Annerieke staan samen met hun drie kleine kinderen (twee dochters en een zoontje) voor de eerste keer op boerderijcamping Het Varsenerveld. Annerieke: “Mijn schoonzus en zwager zijn hier geweest en die waren heel enthousiast. Het is hier niet zo massaal en lekker kleinschalig. Kortom een kleine rustige camping die ook heel erg netjes is. Daar houden we van.”

Het gezin houdt van kamperen en trok ook al naar campings in Italië. Dit jaar zochten ze het dichterbij huis. Ze vinden het heel erg fijn dat de camping lekker klein is en ver van de weg ligt, er is geen verkeer in de buurt. “Onze zoon is nog te klein, maar onze meiden kunnen hier heerlijk vrij spelen. Omdat het zo klein is zie je ze snel weer en dat is prettig. Als de meiden het leuk hebben, genieten wij ook.”

Lekker eten in Ommen

Michael: “We hebben nog niet veel uitstapjes gemaakt, maar we zijn wel al in Ommen geweest. Het is een leuk stadje waar je heerlijk kunt eten.” Een goede uitvalsbasis dus voor als je even van de camping af wilt. Wel moet het gezin weer op tijd terug zijn bij de camping, want om 17:00 uur mogen de kinderen meehelpen met het voeren van de dieren. Annerieke: “Dit is hét moment van de dag, daar wachten de meiden echt op.”