• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Maatregelen COVID-19 versoepeld

Maatregelen COVID-19 versoepeld

De noodverordening van de voorzitter van Veiligheidsregio IJsselland over het coronavirus heeft soepelere regels gekregen. Wij zijn erg blij dat we meer gasten mogen ontvangen en dat de regels zijn versoepeld. Wij houden ons natuurlijk wel aan alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren!

De camping is weer (deels) open, samen met het vakantiehuisje!

De noodverordening van de veiligheidsregio IJsselland heeft soepelere regels gekregen. De chemische toiletten mogen weer op de stortplaats worden geleegd en dat geeft gasten de mogelijkheid om weer met de camper of caravan naar onze camping te komen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!  Met de camper of de caravan kamperen is dus weer mogelijk, maar we hanteren wel een aantal regels:

  1. De gasten komen uit hetzelfde huishouden: personen die wonen in één huis.
  2. Campers of caravans moeten een ingerichte badkamer/douche hebben of een natte ruimte met een wastafel en een wc.
  3. Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  4. Was (vaker) uw handen
  5. Nies in uw ellebogen
  6. Bent u ziek, blijft u dan thuis!

Aantal mooie perioden beschikbaar in ons vakantiehuis!

In mei, juni en juli is ons vakantiehuis nog beschikbaar. Het gaat om midweken en weekenden en een enkele week. Ondanks dat we er nog niet zijn en we natuurlijk het liefst de camping ‘gewoon’ open hebben, zijn we erg blij met de versoepeling en hopen dit snel met u als gasten te mogen delen. Dat doet ons goed! Op de boerderij spelen de geitjes al samen en is het eerste kalfje geboren. De natuur is prachtig met dit weer en we genieten hier dan ook volop van. Wij hopen dat wij snel met u, als campinggast, mogen delen hoe mooi de natuur in het Vechtdal nu is.

Camperplaats, kampeerplek of het vakantiehuisje reserveren? Klik hier!

———————

Updates veiligheidsregio IJsselland

Update 29 april 2020

Noodverordening voor Veiligheidsregio IJsselland COVID-19.

De noodverordening van de voorzitter van Veiligheidsregio IJsselland over het coronavirus heeft soepelere regels gekregen. Houd 1,5 meter afstand, was vaker uw handen en blijf zoveel mogelijk thuis. Dit blijven de belangrijkste maatregelen die iedereen zelf kan nemen om het coronavirus onder controle te krijgen.

Camperplaatsen en vakantiehuisje weer open!

De noodverordening bevat een artikel 2.5 specifieke maatregelen voor campings en vakantieparken. Daaronder valt ook artikel 2.5.a. Sanitaire voorzieningen. Het is verboden sanitaire voorzieningen in de vorm van gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen bij recreatieparken, vakantieparken, kampeerterreinen, kleinschalige kampeerveldjes, parken, natuurgebieden, jachthavens en stranden geopend te houden, met uitzondering van voorzieningen voor het ledigen en reinigen van chemische toiletten. Wij mogen daarom weer campers en caravans ontvangen.

Toelichting op artikel

Een korte toelichting hierop: artikel 2.5.a. bevat een verbod om sanitaire voorzieningen (gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen) bij recreatieparken en andere recreatieve locaties geopend te houden. Het gaat dan om de locaties van vakantieparken, campings, kampeerterreinen en kleinschalige kampeerveldjes (bijvoorbeeld het zogenoemde ‘kamperen bij de boer’) en bij parken, natuurgebieden, jachthavens en stranden met uitzondering van voorzieningen voor het ledigen en reinigen van chemische toiletten. Het risico bestaat dat op deze locaties bij de gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen niet of niet in voldoende mate de beperkende maatregel met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand tussen daar aanwezige personen in acht wordt genomen. Dit verhoogt op onaanvaardbare wijze het risico op verspreiding van het coronavirus. Daarnaast zal dit verbod naar verwachting bijdragen aan een vermindering van het aantal reisbewegingen.