• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Herinnering: N340 van 6 tot en met 30 augustus dicht!

Herinnering: N340 van 6 tot en met 30 augustus dicht!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 4 augustus, 2021

Nog even een kleine reminder voor als u de aankomende weken onze camping komt bezoeken: De route via de N340 is helaas gesloten van 6 tot en met 30 augustus. Dat betekent dat u vanuit een aantal richtingen net even een andere route zult moeten nemen. In deze blog nog even concreet de routes die u kunt nemen.

Kom je vanuit de richting van Hardenberg, oftewel de N36, dan verandert je route niet. Ook als je vanuit de richting van Hoogeveen (N48) komt is de route onveranderd en voor verkeer vanuit de richting van Raalte geldt hetzelfde. Maar voor de volgende richtingen raden we deze omweg aan:

A28 uit de richting van Zwolle: Dan raden we aan om de N35 richting Raalte te nemen en bij de Raalte af te slaan op de N348 richting Lemelerveld/Ommen.

A28 vanuit de richting van Meppel: Dan raden we aan de N377 richting Balkbrug te nemen, om vervolgens af te slaan naar de N48 richting Ommen.

 

Het laatste stuk is vervolgens voor iedereen hetzelfde

Vanuit alle kanten is het vervolgens handig via de Balkerweg naar de camping te navigeren. Vanaf de N48 en de N348 betekent dit dat u afrit R101/N347/Ommen/Den Ham moet nemen, ook na de wegwerkzaamheden raden we u aan vanuit alle richtingen via de Balkerweg te rijden.

 

Nog meer weten over de wegwerkzaamheden? Lees hier onze vorige blog.