• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Durk en Erica: “De boer en boerin zijn ontzettend gastvrij”

Durk en Erica: “De boer en boerin zijn ontzettend gastvrij”

Categorie: Reviews | Geplaatst op: 1 september, 2017

Durk en Erica uit Lekkum zijn vaste gasten op de camping Het Varsenerveld. Ze komen al bijna tien jaar meerdere keren per jaar met hun campertje naar de camping in Ommen. Durk: “We komen hier om te genieten van de rust en omdat je in de omgeving prachtig kan fietsen. In onze woonplaats in Friesland is alles vlak en je hebt altijd tegenwind. Ommen ligt slechts op een uur en een kwartier rijden, maar de omgeving is zo anders.”

Het stel uit Friesland is ontzettend enthousiast over de camping. Erica: “Het is hier heerlijk rustig. Natuurlijk zijn er veel kinderen op de camping, maar er zijn verschillende veldjes. De beheerders Hendrik-Jan en Gezina delen de verschillende kampeerders altijd heel handig in. Zo staan kinderen bij elkaar en de rustzoekers ook.”

Durk en Erica staan altijd op dezelfde plek. Durk vindt het leuk om boer Hendrik-Jan te helpen met klusjes op de boerderij. “Als je niet van stilzitten houdt is hier genoeg te doen. Alles wordt ontzettend goed bijgehouden. Kijk maar eens naar de grasmat en de heggen. Keurig netjes,” aldus Durk. Ook het sanitair is altijd erg schoon vertelt Erica.

Goed gevoel

Erica vertelt: “We hebben al heel veel campings gezien, maar als je hier aan komt rijden is het gevoel direct goed. Je wordt warm onthaald en de beheerders zijn ontzettend gastvrij en vriendelijk. Als er problemen zijn is er altijd een oplossing. Voor kinderen is de camping geweldig want er zijn veel speelmogelijkheden. Omdat de camping zo ver van de weg ligt is het hier heel veilig.”