• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Boek nu met korting: een week of midweek in onze sfeervolle vakantiewoning!

Boek nu met korting: een week of midweek in onze sfeervolle vakantiewoning!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 28 februari, 2019

Met het voorjaar in het vooruitzicht worden ook de vakantieplannen weer gemaakt. Wilt u er dit jaar lekker even tussenuit? Boek nu een week of midweek in onze sfeervolle vakantiewoning met korting! Zo geniet u voor een aantrekkelijke prijs op onze rustige en tegelijkertijd avontuurlijke boerderijcamping. Er zijn nog data beschikbaar, dus wacht niet te lang en boek nu een heerlijke vakantie voor een aantrekkelijke prijs!

Onze vakantiewoning ’t Bakhuus is perfect voor iedereen die wil genieten van de rust op onze camping, maar liever niet wil kamperen. Het vakantiehuis staat los van de boerderij en is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er drie slaapkamers, een woonkamer met een zit- en een eethoek, een eigen badkamer en het huisje is voorzien van centrale verwarming, gratis WiFi en radio en televisie. Ook heeft u een eigen beschutte, maar heerlijk zonnige tuin tot uw beschikking. Geniet van de privacy van uw eigen vakantiehuis, maar ook van de gezellige sfeer op onze camping. En komt u met kinderen? Voor hen is kamperen bij de boer een groot feest!

Boek nu en profiteer van een aantrekkelijke korting

Vanaf nu tot en met 1 juli geven wij korting op een week of midweek in onze vakantiewoning. Deze huurt u namelijk met €5 euro korting per dag! Dat is dus €35,- korting voor een week en €20,- euro korting voor midweek.

Vakantiehuis ’t Bakhuus

’t Bakhuus, of in algemeen beschaafd Nederlands: het bakhuis is een bijgebouw van een boerderij of landhuis waarin vroeger brood en koek gebakken werd. In het bakhuisje stond de bakoven van een gezin. Tegenwoordig zijn de bakhuisjes vaak van het erf verdwenen, maar toch kunnen er nog enkele gespot worden. t’ Bakhuus op de Boerderijcamping Het Varsenerveld is ook zo’n bakhuisje.

Reserveren

Ons vakantiehuis is erg geliefd. Bekijk dus snel wanneer hij nog beschikbaar is en reserveer voor 1 juli een week of midweek met korting.