• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Houd onze kortingen voor een week of midweek in onze sfeervolle vakantiewoning in de gaten!

Houd onze kortingen voor een week of midweek in onze sfeervolle vakantiewoning in de gaten!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 28 februari, 2019

In het najaar is de natuur misschien wel op z'n mooist. Wilt u er dit najaar nog even lekker even tussenuit? Boek dan een week of midweek in onze sfeervolle vakantiewoning! Houd onze website in de gaten voor actuele kortingen. Zo geniet u voor een aantrekkelijke prijs op onze rustige en tegelijkertijd avontuurlijke boerderijcamping.

Onze vakantiewoning ’t Bakhuus is perfect voor iedereen die wil genieten van de rust op onze camping, maar liever niet wil kamperen. Het vakantiehuis staat los van de boerderij en is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er drie slaapkamers, een woonkamer met een zit- en een eethoek, een eigen badkamer en het huisje is voorzien van centrale verwarming, gratis WiFi en radio en televisie. Ook heeft u een eigen beschutte, maar heerlijk zonnige tuin tot uw beschikking. Geniet van de privacy van uw eigen vakantiehuis, maar ook van de gezellige sfeer op onze camping. En komt u met kinderen? Voor hen is kamperen bij de boer een groot feest!

Profiteren van aantrekkelijke kortingen?

Onze camping heeft regelmatig voordelige aanbiedingen. Zo kon u met onze Herfstaanbieding 5 euro korting per dag op de huurprijs krijgen, als u een midweek, week of weekend boekte. Houd de website in de gaten voor nieuwe acties en boek en geniet van een voordelige vakantie.

Vakantiehuis ’t Bakhuus

’t Bakhuus, of in algemeen beschaafd Nederlands: het bakhuis is een bijgebouw van een boerderij of landhuis waarin vroeger brood en koek gebakken werd. In het bakhuisje stond de bakoven van een gezin. Tegenwoordig zijn de bakhuisjes vaak van het erf verdwenen, maar toch kunnen er nog enkele gespot worden. t’ Bakhuus op de Boerderijcamping Het Varsenerveld is ook zo’n bakhuisje.

Reserveren

Ons vakantiehuis is erg geliefd. Bekijk dus snel wanneer hij nog beschikbaar is.