• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Gastadres ‘Vrienden op de Fiets’

Gastadres ‘Vrienden op de Fiets’

Varsenerveld is een van de gastadressen van 'Vrienden op de Fiets'. Gaat u wandelen of fietsen in Ommen? Blijf overnachten in onze B&B.

Wandelen of fietsen Ommen

Gaat u deze zomer wandelen of fietsen in Ommen? Stichting Vrienden op de Fiets biedt een netwerk van gastadressen waar sportievelingen op een gastvrije en voordelige manier kunnen overnachten tijdens hun fiets-of wandeltocht. U stippelt zelf uw fiets- of wandelroute uit. Bed & Breakfast Varsenerveld is één van de vele gastadressen.

Tijdens meerdaagse wandel-en fietstochten is het belangrijk om goed te rusten voor de volgende dag. Loopt u een Lange-Afstand-Wandelpad (LAW) of fietst u Langeafstand Fietsroutes (LF) dan kunt u bij ons terecht voor een ontspannen overnachting en goed ontbijt. Bent u lid van de stichting ‘Vrienden op de Fiets’ dan krijgt u €3 korting p.o.p.p.

Fiets u de LF16 Vechtdalroute van 230 km? Dit is een mooie fietstocht die van het Vechtdal langs mooie streken helemaal naar Duitsland gaat. Of gaat u het Pieterpad wandelen (459 km)? Vrienden op de Fiets heeft veel mooie wandel- en fietsroutes. Hier vindt u ook meer informatie over de gastadressen.

Bed & Breakfast

Geniet dan van de heerlijke rust en gastvrijheid in onze knusse Bed and Breakfast. De Bed and Breakfast biedt plaats aan twee tot vier personen en is van alle gemakken voorzien. De zithoek is uitgerust met een koelkast, combi-magnetron, Senseo apparaat en waterkoker. Wij hebben diverse zitjes op het erf . Zo kunt u altijd een fijn plekje uitzoeken en heerlijk buiten zitten om te genieten van een kop koffie. Daarnaast hebben wij gratis WiFi op de gehele camping.

Reserveren

Bekijk hier de prijzen van onze Bed and Breakfast of reserveer direct.