• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Anke en zoontje Roan: “Veel vriendjes om mee te spelen!”

Anke en zoontje Roan: “Veel vriendjes om mee te spelen!”

Categorie: Reviews | Geplaatst op: 4 augustus, 2017

Anke uit Delfzijl is samen met haar zoontje Roan alvast naar de camping gegaan. Anke: “Mijn man moet nog werken, maar die sluit zich snel bij ons aan. Roan wilde toch alvast naar de camping en dus heb ik gevraagd of we al een weekje eerder konden komen en dat was mogelijk. Super!”

Roan vertelt trots dat hij samen met zijn moeder de tent heeft opgezet. Op de vraag of hij het leuk vindt op de camping wordt enthousiast geantwoord maar eigenlijk heeft Roan helemaal geen tijd om vragen te beantwoorden. “Heb je nog meer vragen voor me? Nee? Oké, dan ga ik nu weer spelen!” En weg is hij weer op de skelter, samen met zijn vriendje van de camping.

Niet van dat massale

Moeder Anke vertelt dat ze eigenlijk elk jaar weer naar een kleinere camping gaan: “We houden niet zo van dat massale. Ik was benieuwd of Roan hier genoeg te doen zou hebben. Er is geen animatieteam en geen zwembad, maar dat maakt helemaal niets uit. Het voeren van de dieren is ontzettend leuk en er zijn genoeg kindjes om mee te spelen. Dat is zo leuk: alle kinderen op het veldje spelen met elkaar.”

“We hebben de camping via de website van SVR gevonden”, vertelt Anke. “Er stonden een aantal filmpjes op Youtube en na het zien van die filmpjes besloten we te boeken. Het is hier ontzettend leuk. Dit weekend komen mijn ouders ook bezoek. Ze houden niet zo van kamperen en verblijven daarom in de B&B op de camping. Ideaal die combinatie!”